Maak hier je keuze duidelijk voor het diner op 3 februari in Waddenherberg The Friezinn!

We hebben een voordeling driegangendiner samen met Zweitse en Annette samengesteld.

We starten met een voorgerecht dat we delen met z’n allen. Een ruim aanbod/  Proeverij van diverse lokale producten op onze Friezinnplanken:
lokale kazen, worsten, maar ook lokale patat en Waddenmayo,
snacks, brood met dippers. Waaronder een klein Amelander
Mostersoepje (vega). € 8,- per persoon

De overige menukeuze is als volgt:

HOOFD:

(keuze uit)

A. Eerlijk Vleesburger € 22
Burger van Waddenrund op een waldkorn bol, met Frysk Coppa, ui, kaas, augurk, tomaat en srirachamayonaise. Geserveerd met huisgemaakte patat.

B. Winnterhin € 24
We maken deze licht zoete stoof met Texel Donderstien, Dubbel, zoete aardappel, paarse wortel, paprika, ui en winterse kruiden. Geserveerd met culinaire aardappeltjes.

C. Rode Poon & krieksaus € 26
Een culinair visje: een fijne, zoet-garnaalachtig smaak, geserveerd met bospeen, pastinaakpuree met een hint van citrus, Ouwesylster kaaskrokantje en een winterse kriekbiersaus

NA:

(keuze uit)

A Winnterberch € 7,50
IJsberg trio van kaneelijs, pompoenijs & stoofpeerijs.
B. Wintertosty € 8
Fries suikerbrood met mascarpone, appel en huisgemaakt speculaasijs.

LET OP: GEEF JE KEUZE DOOR VOOR DINSDAG 30 JANUARI

Menukeuze
Op welk mail adres kan ik je bereiken?