We hebben een typisch Friezinnpakket voor je met wel heel erg mooie (herfst!) bieren.

Zware jongens met een gemiddelde alcoholpercentage van 7,8% Oftewel: een herfst voor avonturen Voor € 27,- heb je dit bierpakket in huis met een aantal bijzondere lokale bieren!

Vanaf nu af te halen!

Brand Dubbelbock 7,5% – Een traditioneel, zwaarder en donker gekleurd bovengistend seizoensbier. Met een donkere, robijnrode kleur. De smaak is vol, maar wel mild en een tikkeltje zoet.

Grutte Pier BOCK 8,0% – Een kruidige bock met een mooie rokerigheid met een lichte houttoets. De zoetigheid met de kruidigheid van steranijs en zoethout.

Cornet Oaked Smoked 8,5% – Een Zwaar Blond bier met subtiele hout-, rook- en turfsmaak. Proef ook de hint van vanille! De complexiteit en extra aroma’s dankzij gerookte eikenhouten snippers en een dosis geturfde mout.

• Bonifatius Acht Guldens 10 % – Een Friese Quadrupel uit Dokkum. Mooie zachte donkere aroma’s van gebrande mout en karamel zorgen voor een warm gevoel.

• Bolder Bock 7,5% – Een kastanjebruin-rode, rokerige dubbelbock gemaakt met dank aan berkenhout gedroogde mout. Schud vervolgens de druppels uit je haren en geniet van z’n body van caramel en rozijnen en gladde en zachte afdronk.

• Texels Vuurbaak 5,5% – Deze Irish Red van het eiland Texel is vol rood, lekker moutig, een fruitige zacht bittere afdronk en met tonen van amandel en karamel.

Je ontvangt deze bierbeschrijving + twee ludieke Friezinn bierviltjes erbij!

BESTEL HET BIERPAKET

Bierproeven

* = Deze velden zijn verplicht