Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in onze waardecheques! Hieronder leest u (we kiezen hier voor de aanspreektitel ‘u’) meer informatie over de waardecheques van Waddenherberg The Friezinn.

BESTEL HIER

WAARDECHEQUES

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door The Friezinn uitgegeven waardecheques die worden verkocht door The Friezinn.
 2. Alleen originele waardecheques kunnen worden gebruikt.
 3. De waarde en de vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u op de waardecheque. Na de vervaldatum kan de waardecheque niet meer worden gebruikt.
 4. Er geldt een minimaal bestelbedrag van de waarde op de cheque, restitutie is niet mogelijk.
 5. De waardebon is niet overdraagbaar en kan uitsluitend in Waddenherberg The Friezinn worden ingewisseld.
 6. De waardebon is eenmalig geldig.
 7. Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
 8. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
 9. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte waardecheque(s) dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: cash of pintransactie.
 10. Het is niet toegestaan waardecheques op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 11. Hebt u vragen over of opmerkingen over het gebruik van de waardecheques of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met ons via: www.thefriezinn.nl/contact