We vinden dat een herberg een plek is van ontmoeting en vrede! Je hoeft je niet voor te doen als een ander. Maar ook een plek waar onbekenden nieuwe vrienden kunnen worden. Misschien kom je er niet aan toe om uit eten te gaan. Daarom gaan we iedere donderdag samen drie gangen eten. 

Waddenherberg The Friezinn nodigt je uit om aan te schuiven!

Eensgezinnd

We hebben in The Friezinn lange tafels klaar staan voor een driegangendiner. Daarnaast vragen we een lokale held(in) die komt vertellen over zijn/ haar werk, passie of hobby! Geef je even aan of je komt? Het driegangenmenu kost € 19,50 per persoon

Lokaal & Lekker

Bij The Friezinn kiezen we voor lokale producten. Daarmee gaat de keuken aan de slag. Je eet dus op donderdag niet alleen lekker en voor een mooie prijs. Je eet ook gezond. Onze leerlingen werken op donderdag aan het menu: zo kunnen zijn het mooie vak van kok leren!

Programma 2023-2024

21 september 2023: Aanschuiven met Dolf Siere
Dolf bedacht bordspel ‘Slag in de rondte’ over zeilen op het Wad. Een spel waar de vaargeulen en zandbanken van de Waddenzee het speelterrein zijn van kleurige zeilbootjes die een waanzinnige wedstrijd varen. Dolf vertelt over het spel, zijn inspiratie en over het échte zeilspektakel ‘Slag in de Rondte’ dat meestal eind oktober/ begin november vanuit Harlingen plaats vindt.
Meer lezen? https://www.slaginderondte.nl/spel/

28 september 2023: Aanschuiven met

5 oktober 2023: Géén Eensgezinnd

12 oktober 2023: Aanschuiven met 

GEEF JE OP VOOR DONDERDAGMIDDAG 12:00 UUR

Eensgezinnd
Met hoeveel mensen kom je?