
KERSTMENU 2023
14 december 07:99 uur
Voorgerecht
Bildtse Feesy: Groenten in een ratatouille taartje, met crumble van Bleu de Wolvega. Kan ook vegan.
Amuse
Noordzee cocktail: Lichtpittige ceviche van Noordzeevis in limoncello tijgermelk
– vegetarische variant
Hoofd
Gevulde rollade van kalfspeeseind met pesto-salie, geserveerd met peer in port met winterkruiden gestoofd. We doen er een zoete aardappel hasselback uit Hallum bij met knoflook-rozemarijnolie!
vega: Gevulde flespompoen rollade met geitenkaas en noten, kan vegan. Geserveerd met stoofpeer en hasselback, zoals hierboven beschreven.
Dessert
Eilanddroom: Huisgemaakt Sorbet Kersenijs, met donkere chocolade mousse met Terschellinger juttersbitter
Deze kan ook vegan.
€ 48,50 per persoon
Voor kinderen?
Eventuele wensen zijn bespreekbaar!
JA, IK RESERVEER

26 DECEMBER KORSTTYD KOIER
Steeds populairder is het: wandelen in de winter!
Het Waddenlandschap leent zich daar uitermate goed voor. The Friezinn is helemaal in kerststemming en daarom kom je na een heerlijke wandeling terug in de warme Waddenherberg waar we huisgemaakte snert serveren! Voor iedere deelnemers is er een leuk aandenken!
LEES MEER & GEEF JE OP