KERSTMENU 2023
13 december 07:99 uur
Starter: een bubbeltje van het huis!
AMUSE
- Zoete Aardappeltosty
Licht geroosterde zoete aardappel uit Hallum, met een een geitenkaasmousse, gefrituurde kappertjes en een plakje Frysk Coppa (gerijpt varkensham uit Echtenerbrug)
VOOR
Keuze uit:
- Bildts Feesy
Groenten in een ratatouille taartje, met crumble van Bleu de Wolvega. Kan vegan. - Hoarnestreek Tango
Carpaccio van biologische gele en chioggia bietjes, met geroosterde walnoot en geitenkaas van St.-Anne. Geserveerd met rucola.
HOOFD
keuze uit:
- Rode Poon met winterse kriekbiersaus
Een culinair visje met zoet-garnaalachtige smaak, geserveerd met bospeen, pastinaakpuree met een hint van citrus, Ouwesylster kaaskrokantje en winterse kriekbiersaus. - Gevulde rollade met saliepesto
Geserveerd met peer in port met winterkruiden gestoofd. We doen er een zoete aardappel hasselback uit Hallum bij met knoflook-rozemarijnolie!
NA
keuze uit:
- De opwarmer
Mousse gemaakt met Boomsma beerenburg en pure chocolade (70%). Geserveerd met rood fruit en hazelnootcrumble.
- Winnterberch
Ijsberg trio van kaneelijs, pompoenijs & Stoofpeerijs
€ 48,50 per persoon
Voor kinderen?
Eventuele wensen zijn bespreekbaar!
JA, IK RESERVEER
26 DECEMBER KORSTTYD KOIER
Steeds populairder is het: wandelen in de winter!
Het Waddenlandschap leent zich daar uitermate goed voor. The Friezinn is helemaal in kerststemming en daarom kom je na een heerlijke wandeling terug in de warme Waddenherberg waar we huisgemaakte snert serveren! Voor iedere deelnemers is er een leuk aandenken!
LEES MEER & GEEF JE OP