ZINN IN JOU!

Bij The Friezinn willen we het verschil maken! Een moderne herberg direct aan zee, voor landlopers en zeehelden. Een unieke plek waar iedere dag de wereld en het leven begint. Buiten is overal. Alles is open.

Eigenaar van The Friezinn is Douwe Gerlof Heeringa (1980) die onder andere met zijn zus Geartsje na vele wereldreizen en roadtrips in de Westhoek hun ervaring en inspiratie toepassen in ‘The Friezinn’. Klik hier voor contact.

OUTDOOR

De uitnodiging om even te stoppen, te parkeren en aan te sterken pakken we graag op. Voor boeren, burgers, maar vooral de buitenlui! Met op 300 meter de Waddenzee, de Melkweg in de donkere nacht, de vrije geesten op de oude dijk; ze maken van Westhoek bijna een Australische plek in de Friese Outback.

MET DE SEIZOENEN MEE

We geloven dat we in ons gastheerschap niets anders kunnen doen dan meebewegen met de seizoenen. Je dát laten proeven wat er nú uit het land, de zee of uit de lucht komt. We dansen mee op de (r)evolutionaire golven van lokaal, gezond en vers. We beloven: smaak.

SFEERVOL

En dat in een sfeervolle herberg. Op een plek die sinds 1963 mensen trekt. Van vissers tot zwemmers. Van aardappeltelers tot kunstenaars. Of je nu de winter in de lucht ruikt, of het zomerse wild ziet: we staan voor je klaar, met een warme en royale glimlach. Omdat de herberg een plaats is voor iedereen.

ROADTRIP

Want dat willen we zijn: een plek van hoop, in een tijd van polarisatie en breuklijnen. Misschien lijkt het een verre tocht, een heuse roadtrip naar de Westhoek, maar vergeet dan één ding niet:

‘Difficult Roads Often Lead to Beautiful Destinations’

Team The Friezinn

The Friezinn
Douwe Gerlof Heeringa