MUZIKALE BINGO & PUBQUIZ

“Dat fragment…. die akkoorden…. maar welk liédje was het ook alweer?”

Op je bingoformulier vind je titels van liedjes en de naam van de artiest & band. Hoor je een zomerhit die op je formulier staat? Streep het door!

We dompelen ons in het ultieme zomervakantiegevoel van de bonte avond, de feestelijke ouderavond bij het afscheid op de basisschool, het terras aan het water met die guilty pleasures!

We starten de avond al vroeg met een BBQ om 18:00 uur!
Henk & Karin van Cover Lover speelden in 2022 (twee avonden) en in 2023 (vier avonden) de Top 2000 muziekbingo en pubquiz.

ZO WAS DECEMBER 2023!

PRIJZEN,PRIJZEN & PRIJZEN

We spelen drie ronden, per ronde is er een mooie prijs. Maar, je speelt ook met je tafel voor een bonusprijs: wie kent de antwoorden op de open vragen over de muzikale fragmenten? De vier beste teams winnen een prijs.

Zo speel je individueel mee, maar tegelijk ook in een team! Het belooft een interactieve en zeer gezellige avond te worden!

BELANGRIJK

📅 zaterdag 29 juni 2024
🕓 19:30-00:00 uur
🧑🏻‍🤝‍🧑🏻 We bingoën individueel. Maar voor ieder team/ iedere tafel is er nog een pubquiz met tien muziekvragen bij de liedjes.
👛: Bingokaarten (en daarmee je entree!) zijn € 15,- per persoon

BELEEF DEZE AVONDEN

BBQ

Van 18:00-19:00 uur is er een BBQ in The Friezinn voor € 15,- per persoon. Er is – natuurlijk!- ook rekening gehouden met de vegetariërs!

MEEDOEN & TICKETS

De deadline om je team op te geven is 24 juni 12:00 uur. Je ontvangt een bevestiging. Betalen kan op de avond zelf!.
NB. Vanwege de beperkte bezetting vragen we ieder team een aanbetaling te doen, die tot 24 juni 12:00 uur terug te vragen is bij een annulering,

GEEF JE OP VOOR 24 JUNI

top2000
Ik geef mij op voor:
Ja, ons team gaat akkoord met een aanbetaling van € 30
We schuiven ook graag aan voor de BBQ (18:00-19:00 uur)!

COVER LOVER DOET DAVID BOWIE