RECKLESS – BRYAN ADAMS

22, 23 en 24 oktober
Voor veel Friezen staat Rintje (wij zeggen natuurlijk Rinntje!) Kas synoniem voor tentfeesten! Sinds 1992 trad hij op met Feestband Lays. En wie Lays zegt, zegt: DAK ER AF!

Na Lays stapt Rintje Kas op het podium als Troubatainer. Significant aan zijn repertoire zijn de rock en popliedjes, begeleid met gitaar of met band.

Het integraal spelen van het album Reckless van Bryan Adams ligt de Bildtse rocker dan ook goed. En dat gaan we doen op:

  • vrijdag 22 oktober 19:00 uur (UITVERKOCHT)
  • zaterdag 23 oktober 19:00 uur(UITVERKOCHT)
  • zondag 24 oktober 19:00 uur (muziek + diner)

 

ROCK ‘N ROLL MENU

VOOR:
Steak Tartare met ingelegde wortel, gegrilde watermeloen en Oost-Indische kers. Vega: Steak Tartare van pompoen!

HOOFD
Beef Wellington met rode wijnsaus en friet.

NA
Luxe Milkshakedesert met peer & Maple Syrup

De inloop van de avond is om 19:00 uur. Om 19:30 uur start onze avond. We serveren liedjes van het album, tussen de gangen door. Deze ‘Recklessavond’ is avondvullend.

De kosten zijn € 47,50 per persoon.

 

 

 

 

OVER DE WESTHOEK SESSIONS

We nemen een klassiek album met betekeniskracht. Laten professionele artiesten de plaat tot zich nemen, verpakken het met een bijpassende menukeuze en genieten – tot met kippenvel-  van deze bijzondere combinatie!

Met de comeback van de LP staan we automatisch stil bij de keuze van de makers die zo’n 10 liedjes op de langspeel plaat (of CD) zette. Het was zoals het was, halverwege de plaat omdraaien. En als het kon: grijs draaien. Voor iedereen van ook vóór het Spotifytijdperk.

RESERVEER VOOR EEN SESSION

Westhoek Sessions Reckless
Voor deze dag wil ik graag reserveren

* = Deze velden zijn verplicht

OVER RINTJE KAS

Bepakt en bezakt met gitaar, stem en een lekkere bass-drum klinkt het of er een complete band te spelen. Maar alles is puur en live en recht voor z’n raap. Actief met het publiek, geen setlijsten daarom is geen optreden gelijk!

Als voorman van de bekende feestband LAYS is hij een veel geziene gast op menig feest. Met z’n zeer brede repertoire is hij overal inzetbaar en zet hij in een mum van tijd een zaal op z’n kop.Smartlappen, achtergrond, goud van oud, rock ‘n roll, top 40; niets is deze Troubadour te gek! 

Rintje speelde in de loop der jaren in Amerika, Engeland, Turkije, Egypte, Cyprus en de Dominicaanse Republiek.

Website Rintje Kas

TRACKLIST RECKLESS

De tracklist van het album ziet er als volgt uit:

1. One night love affair
2. She’s Only Happy When She’s Dancing
3. Run To You
4. Heaven
5. Somebody
6. Summer Of ’69
7. Kids Wanna Rock
8. It’s only Love
9. Long Gone
10. Ain’t Gonna Cry