WAT ZIJN E-CHOPPERS?

** DEZE TOUR IS BIJNA KLAAR
Geruisloos door Fryslân: inclusief plezier! 

De E-chopper is eigenlijk een stille, elektrische motorbike. Maar met brede banden en een breed stuur die maximaal 30 km/h gaat. Verantwoord en gewoon heel erg leuk touren!

  • Voor iedereen met een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat!
  • Eerst oefenen op de parkeerplaats
  • Batterij gaat 2,5 uur mee!
E Chopper The Friezinn
Stap eens binnen in het Zodenhuis Firdgum

VERZONKEN DORPJES & DE 12E STAD

De omgeving van The Friezinn is geïnspireerd door een oude zee. De onverzettelijkheid en vastberadenheid van waterbedwingers op terpen en dijken leidden tot sterke verhalen, vernuftige uitvindingen en bijzondere creaties.

En dat tegen een achtergrond van de immense Waddenzee, de hoge luchten en de vlakke verten van ‘t Bildt. Met steeds op de horizon zo’n spitse toren die aangeeft dat er eeuwenlang mensen wonen op terpen in deze vruchtbare kuststreek.

Een voedingsbodem voor sterke verhalen en een rijke geschiedenis!

Poerdersramp Westhoek

WAT GA JE DOEN?

  1. Bij ontvangst vullen we het papierwerk in en krijg je instructie hoe de E-chopper werkt. We maken een testrondje op het parkeerterrein en de dijk en daarna vertrek je!
  2. Aan de hand van een route op je telefoon rijd je de tour. Ondertussen stop je een aantal keer om een verhaal te beluisteren op je smartphone. De verhalen gaan over onzichtbare verhalen die passen bij de plek.
  3. Na zo’n 2,5 uur kom je terug bij The Friezinn voor en tekenen we de huurovereenkomst af en ontvang je nog een drankje!

JA, IK WIL RESERVEREN

Sagen & Mythentour
Welke voorkeurstijd?
Hebben de deelnemers een rijvaardigheidsbewijs?