SInds de start van The Friezinn vieren de Ierse feestdag uitbundig! Ook in 2024, met lekker eten, goede muziek en natuurlijk veel (Iers) bier!

14&15 MAART 2024 WESTHOEK SESSIONS – RUMOURS

Heeft dit album nog een introductie nodig? Voor veel muziekliefhebbers is dit het beste album allertijden.

Een plaat gemaakt in 1977 met tophits als “Go Your Own Way”, “Don’t Stop”, “Dreams”, “You Make Loving Fun” en “The Chain” .
We zijn trots en blij dat we blues groep ‘Wâldstok’ uit Woudsend en omstreken deze uitdaging aangaat. Wâldstok speelde eerder Rumours op 26 & 27 oktober 2023, de datum van 15 maart ’24 is de “succesoptie”. Lees meer

ZATERDAG 16 MAART 2024 FLING (LIVE) + IERS DINER

We gaan hier een feestje bouwen! Met een zalig driegangendiner en live muziek van trio Fling uit Noord-Friesland.

Fling brengt op magische wijze Ierse traditionele muziek tot leven, met een repertoire dat zowel tijdloze klassiekers als eigen composities omvat. Annemarie de Bie, virtuoos op zang, dwarsfluit, bodhrán en gitaar, leidt de betovering samen met Evert Jan ‘t Hart, die meesterlijk de Uilleann Pipes, Whistles en de Bouzouki bespeelt.

Ter verhoging van de feestvreugde speelt op Sint Patricks Day Anna Marije van der Leest mee op viool en zang. Hun samenspel creëert een sfeer van wilde melodieën, zachte airs en ontroerende ballades die het publiek in hun ban houdt.
Meer informatie is te vinden op www.flingmusic.com

Kosten: € 55,- per persoon (driegangendiner & muziek).

FLING LIVE

SAINNT PATRICKSDAYMENU 2024

Een update volgt!

VOOR

“Irish Flag”

Een kleurrijk trio van avocado mouse, geroosterde walnoot, zoete aardappel chips, geitenkaas met zeewier. 

HOOFD

Irish Stew

Een onvervalste Irish Stew, maar dan wel op z’n Friezinns! Dus met lokaal bio sukadevlees, Bildtse wuttels, groenten en Guinness! We hebben een vegetarische optie met nóg meer lokale groenten! Kortom: in alle gevallen een goede bodem! We serveren met culinaire Miss Blush aardappeltjes en crème fraîche

NA

St. Patricksday dessert: Irish Coffee Trifle

Coffee trifle wordt gemaakt van cake, koffie, Jameson whisky, Greidesúvel vanille vla en cacao.

GEEF JE OP VOOR DINER & IERSE MUZIEK OP ZATERDAG 16 MAART ’24!

St. Patricksday
Met hoeveel mensen kom je?
Dit is een aanmelding...

ZONDAG 17 MAART 2024 LUNCHCONCERT AANGESPOELD VOLK

Tony en Jean Paul staan er weer! Lokale helden zijn het, het duo dat toegankelijk en enthousiast pop- en folkliedjes ten gehore brengt. We kijken er nu al weer naar uit.

Aangespoeld Volk speelt van 13:00 -15:30 uur. Gratis entree. Reserveren voor diner is welkom en aanbevolen. Reserveer nu!